AVD Ruitersport

.

KINGSLAND

.

            KENTUCKY

Ariat
Ariat staat wereldwijd bekend om zijn goede kwaliteit en de speciale technieken die verwerkt zijn in de schoenen om het draag comfort te vergroten. Niet voor niets wordt Ariat over de gehele wereld gebruikt door recreanten, amateurs en de bekendste professionals.

VEREDUS het bekende merk beenbescherming wat door alle grote ruiters gebruikt word.

Animo Italia is een excludief kleding merk voor de ruitersport. Dit is slechts bij enkele winkels in Nederland te verkrijgen en komt rechtstreeks uit Italie
GPA

Het merk GPA kent u wellicht van de caps. GPA heeft sinds enige tijd ook een kledinglijn die voornamelijk bestaat uit wedstrijdkleding. De kleding is van dezelfde kwaliteit als u gewend bent van de caps.

LJ Leathers

In 1999 werd LJ Leathers opgericht met als voornaamste doelstelling de ruiters op alle niveaus een product aan te bieden dat de prijs-kwaliteitsverhouding met glans weet te doorstaan. Bijna onmiddellijk volgde het succes en dat stelde LJ Leathers in staat om op korte termijn uit te groeien tot een leverancier van lederwaren voor de ruitersport in het algemeen. Het leder wordt geselecteerd door vakmensen die zowel in India als in Engeland ter plaatse het leder gaan uitzoeken. De verdere afwerking van de producten gebeurt in India waar de arbeiders op hun vakmanschap worden geselecteerd. Alle afgewerkte producten worden per luchtvracht verscheept om te voorkomen dat ze onnodig lang zouden moeten zijn en het niet mogelijk is dat ze met vocht in aanraking komen.


BR
De BR producten worden voortdurend op de eisen en normen van deze tijd afgestemd, waardoor u altijd verzekerd bent van een product van topkwaliteit. Het BR assortiment bestaat uit vele modellen springzadels, dressuurzadels en veelzijdigheidszadels, hoofdstellen, hulpteugels, singels en tuigen, maar ook paardendekens en modieuze kleding voor de ruiter behoren tot de BR collectie. BR werkt samen met top ruiters als wereldkampioen Jos Lansink en Dominique Filion .

Bucas
Bucas dekens worden gemaakt sinds 1981 met als achterliggende gedachte het welzijn van paard en eigenaar. De producten worden ontworpen en gemaakt aan de hand van de hoogste kwaliteitseisen. Zodat Bucas altijd de juiste keus is zowel op de korte als op de lange termijn.

Cavalor
ontwikkelt, in samenwerking met veeartsen en specialisten in paardenvoeding, hoogwaardige voedingssupplementen en nutriceuticals voor sportpaarden. De samenstelling van de Cavalor produkten is gebaseerd op de meest recente inzichten en kennis van gevierde onderzoekers op het terrein van de voedingswetenschap, homeopathie, orthomoleculaire wetenschap en plantkunde. De Cavalor produkten worden met de grootste zorg geproduceerd en bevatten geen substanties die voorkomen op de dopinglijst van het FEI.

Cavallo
Cavallo is een levendig merk, dat zich op zijn traditie en waarden beroept en zich altijd opnieuw aan de tijdgeest aanpast. Calvallo is in 1978 begonnen met het maken van uitsluitend rijlaarzen. In 1993 is pas begonnen met het maken en produceren van kleding,Het grootste deel van de productie gebeurt nog altijd in Bad Oeynhausen, met veel handwerk en bijzonder hoge kwaliteitseisen.

Derby
Derby is een Nederlands familiebedrijf dat met veel liefde voor het vakmanschap handgemaakt leren jodphurs en rijlaarzen op de internationale markt brengt. Het ambachtelijke schoenenatelier werkt met goedopgeleide medewerkers die ieder voor zich alle kneepjes van het vak kennen. Echte toppers kiezen het liefst voor Derby rijlaarzen, omdat ze niet alleen lekker zitten, maar ook comfortabel lopen. Vooral onder de ruiters en amazones die aan de top mee draaien is het merk geliefd, omdat het voldoet aan al hun eisen. Meestal dragen de riders en de onmisbare grooms hele dagen rijlaarzen, omdat ze in veel gevallen meerdere paarden berijden. Daarom is het belangrijk dat de rijlaarzen naadloos als een tweede huid om hun voet en been zitten.

Harry's Horse
Harry's Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindprodukt. Ons streven is u altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, pasvorm en functie. Onze producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen ten aanzien van de veiligheid, en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry's Horse® dus ook.

Kentucky
Kentucky kleding wordt in Duitsland geproduceerd. Het is een Duits merk. De collecties worden ontworpen door de vrouw van de eigenaar. Zij doet ideeën op uit de kledingwereld maar probeert er wel een eigen tintje aan te geven en te houden. Kentucky kleding staat bekend om zijn pasvorm en duurzaamheid.

Rigoleto
(in Nederland alleen bij AVD Ruitersport verkrijgbaar)
Rigoleto heeft zijn naam te danken aan het paard van de eigenaar. Met dit paard (Rigoleto) sprong hij meerdere malen over een muur van 2.10 meter. Alle producten van Rigoleto worden geproduceerd in Portugal. In Spanje en Portugal is Rigoleto al marktleider op het gebied van rijbroeken. Er is een zeer uitgebreid assortiment leerproducten van de beste kwaliteit.

Van Santen en Van Santen (Exclusief bij AVD Ruitersport verkrijgbaar)
Van Santen en Van santen heeft zijn oorsprong in Argentinie. Sinds 1956 maakt Van Santen alles wat te maken heeft met de polo sport. In 1960 is hier de kledinglijn bijgekomen. Het merk is door de jaren heen steeds populairder geworden en wordt door veel bekende Nederlanders gedragen waaronder Albert Verlinde in RTL Boulevard. Naast het assortiment van Van Santen en Van Santen wat bestaat uit zadels, hoofdstellen, handtassen, en kleding is er een kledinglijn van Maria Chavanna speciaal voor dames.
lees verder
webdesign